Al onze diensten

Spoedkoerier

Voor al uw spoedzendingen kunt u bij ons terecht. Zit er ergens een monteur te wachten op onderdelen? Moet er met spoed papieren naar een notaris of ambassade? Wij regelen het vervoer snel en en vertrouwd. Ook buiten kantoortijden zijn wij beschikbaar. Vraagt u gerust een offerte aan!

Budgetkoerier

Minder spoed maar wel bezorgen voor een bepaalde tijd. Gebruik onze iets goedkopere budget-service. Uw pakket zal met dezelfde zorg worden bezorgd voor het door u gewenste tijdstip.

Kleine verhuizingen

Moeten er wat spullen worden verplaatst? Voor kleine verhuizingen kunt u ook bij ons terecht. Ga je op kamers wonen? Moet er een wasmachine worden verhuisd? Wij bieden een betaalbare oplossing.

Aankopen ophalen en bezorgen

Iedereen kent het wel. Een aankoop gedaan op marktplaats, bva of troostwijk. Laat het ons ophalen en bezorgen. Een tuinset bij het tuincentrum, een kast bij de bouwmarkt of een wasmachine bij expert, niks is ons te gek.
Vraag naar de mogelijkheden.

Specials

Onder speciale koeriersdiensten verstaan wij bijvoorbeeld Internationale verzendingen, medisch transport, ADR transport en belangrijke papieren die moeten worden gelegaliseerd.

Tijdelijke Opslag

Wij hebben de beschikking over een grote loods waar u gebruik van kunt maken voor tijdelijke opslag. U dient zelf zorg te dragen voor verzekering van waardevolle spullen die zich in ons magazijn bevinden. Ook als spullen over een bepaalde tijd moeten worden bezorgd kan u ze tijdelijk bij ons in bewaring geven.

Spoed koerier Gouda - Overdracht koerier